|

Kampüslü konut sitesi

İdealist Kent'te, kreşinden üniversitesine kadar eğitimin gerektirdiği özel ve kamu tüm okullar site içerisinde bir adım mesafesinde olacak

İstanbul
00:00 - 14/04/2007 Cumartesi
Güncelleme: 00:48 - 14/04/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Kampüslü konut sitesi
Kampüslü konut sitesi

HEKTAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, işadamından siyasetçisine, esnafından sanatçısına kadar çok sayıda insanın tercih ettiği İdealist Kent projesinin, kreşinden üniversitesine kadar tüm kamu ve özel okulları bünyesinde bulundurmasıyla benzer projelere fark attığını söyledi. Ümraniye Çekmeköy'de 333 dönümlük alanda kurulan İdealist Kent'in en önemli özelliğinin eğitim kurumları olduğunu vurgulayan ekşi, “Tüm okullarımız proje içinde, yürüme mesafesinde olacak. Ben İkizdere'de 12 km yayan yürüyerek orta okulu okuyan birisi olarak bunun ne kadar önemli olduğunu herkesten daha çok biliyorum” dedi.

GÖLETTE BALIK KEYFİ

Projede 250 villa, 633 apart daire olacağını bildiren Ekşi, dairelerin annelerin istekleri doğrultusunda 8 katla sınırlı tutulduğunu kaydetti. Ekşi, “Biz Karadenizliyiz, balıkları severiz. 6 dönümlük suni gölet yapıyoruz. İnsanlar etrafında hem yürüyecek, hem de balık tutacak” diye konuştu.



17 yıl önce