|

En nitelikli dil kursları

iLAN
13:50 - 1/09/2020 Salı
Güncelleme: 15:36 - 14/02/2022 Pazartesi
Diğer
En nitelikli dil kursları
En nitelikli dil kursları
seçerken, seçtiğiniz kursun size ezberci eğitimden ziyade kalıcı ve etkili deneyim yaşatmasına özellikle dikkat etmelisiniz. İstanbul İngilizce Kursları arasında tercih yapamadıysanız anadilinizi öğrendiğiniz gibi İngilizce öğretmeyi amaç edinmiş Akademik Yabancı Dil Kursları ile tanışın.

Gelenekselleşen ezberci İngilizce eğitim sistemlerinden farklı bir yöntem ile İngilizceyi günlük hayatınızda daha etkin şekilde kullanmanızı amaçlar.

İngilizce seviyenizin daha da güçlenmesine destek olacak ve hem öğrencilere hem çalışanlara uygun şekilde düzenlenen kurs saatleri sunarak İngilizce dil eğitimini sizlere kalıcı şekilde kazandıracaktır.

Akademik Yabancı Dil Kursları
konusunda, dilbilgisi, okuma, yazma ve kelime bilgisi olarak çeşitli becerilere odaklanan ve haftanın 6 günü ana dersler dışında sınırsız ve ücretsiz katılım sağlayabileceğiniz, seviyelere ve seanslara göre ayrılmış olan aktiviteler düzenleyen, öğrencilere farklı ve eğlenceli yaklaşımlarla öğrenme fırsatı sunan bir İngilizce kursudur.

Güvenilir ve çağdaş eğitim sistemimiz, farkındalık yaratan sorumluluk bilincimiz, öncü ve yenilikçi yaklaşımımız, öğrenci odaklı programlarımız, kulüp etkinliklerimiz, teknoloji donanımlı sınıflarımız ile eğitim ve kariyer hayatınızda daha hızlı ilerlemenizi sağlayacağız. Akademik Yabancı Dil Kursları İngilizce Kursu ile siz de hemen tanışın.

#ingilizce
#dil eğitimi
#güvenilir
4 yıl önce