|

Cimbom Remy'yi bitiriyor

G.Saray'ın transfer listesinde yer alan Las Palmas'ın Fransız forveti için bir başka İspanyol takımı Levante devreye girdi. Oyuncunun, kariyerini La Liga'da devam ettirmek istemesi durumunda Levante'ye imza atacağı, aksi takdirde tercihinin sarı-kırmızılı takım olacağı belirtildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:21 - 18/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Cimbom Remy'yi bitiriyor
​Cimbom Remy'yi bitiriyor

Ara transfer dönemi bitmeden kadrosunu hücuma yönelik bir kanat oyuncusu, bir de sol bekle takviye etmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan ve İspanya La Liga'da Las Palmas forması giyen Fransız forvet Loic Remy için bir diğer İspanyol ekibi Levante'nin devreye girdiği ortaya çıktı. Kulübünde teknik direktör Paco Jemez ile sorunlar yaşayan 31 yaşındaki oyuncunun ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Levante'nin transferde ısrarcı olduğu, Remy'nin de kariyerine İspanya'da devam etmeyi istemesi durumunda bir kaç gün içinde imzaların atılacağı belirtildi. Remy, İspanya'da futbol oynamayı düşünmezse tercihinin Galatasaray olacağı ifade edildi. Fransız oyuncuyu isteyen kulüpler arasında Trabzonspor da yer alıyor. 2019'a kadar Las Palmas ile sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon İspanyol temsilcisi ile 13 maça çıkarken, 6 gole imza attı.

PERES, TÜRKİYE'YE GİDEBİLİR

Sol bek arayışlarını da sürdüren Galatasaray'da, listede bulunan isimlerden Roma forması giyen Bruno Peres hakkında ise taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi. 27 yaşındaki oyuncu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan menajeri Stefano Antonelli, “Henüz Roma'da kalitesini gösteremediği için üzgünüz. Bir seçim yapmak zorunda kalacağız. Kulüple de görüşeceğiz” ifadelerini kullandı. Takım adı vermeden oyuncusunun Türkiye'ye gidebileceğini belirten Antonelli, “Peres'in, Türkiye ya da Portekiz'e gitme ihtimali bulunuyor. İki ülkede de yabancı oyuncu sınırlaması var. Birçok takımın adı geçiyor, bazıları doğru bazıları değil. Roma'da kalma ihtimali ise çok düşük'' şeklinde konuştu. Bruno Peres Roma'da düzenli olarak şans bulmakta zorlanırken bu sezon Serie A'da 10 maçta sadece 544 dakika süre alabildi.

  • İtalya'dan Cengiz Ünder iddiası
  • Sarı-kırmızılılar için İtalyan basınından flaş Cengiz Ünder iddiası geldi. İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan haberde, Galatasaray yönetiminin, sezon başında İtalya'nın Roma takımının yolunu tutan Cengiz Ünder'i yeniden Türkiye'ye getirmek için çalışmalar yaptığı öne sürüldü. Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla 8 resmi maçta 316 dakika forma giyebildi ve bu maçlarda skor üretemedi.

Ndiaye İngiliz radarında

Galatasaray'ın sezon başında Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'ye İngiliz kulüplerinin ilgisi bitmek bilmiyor. İngiliz basını, 27 yaşındaki futbolcunun son olarak Newcastle United takımının gündemine geldiğini okurlarına duyurdu. Transferin önündeki en büyük engelin Badou Ndiaye'nin 18 milyon Euro değerindeki serbest kalma maddesi olduğu belirtildi. Haberde Senegalli oyuncu ile Newcastle United'ın yanı sıra Premier Lig'den Watford, Crystal Palace ve Stoke City takımlarının da ilgilendiği ifade edildi. Galatasaraylı oyuncuya gelecek tekliflerin geri çevrileceği öğrenildi.

BONSERVİSİ ELEŞTİRİ KONUSUYDU

Sezon başında bonuslarla birlikte 10.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Osmanlıspor'dan transfer edilen oyuncu için yapılan harcama eleştirilere neden olmuştu. Sezon başından beri Galatasaray forması ile Süper Lig'de 16 karşılaşmada bin 385 dakika süre alan Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye bu süreçte sarı-kırmızılı takım adına 1 gol ve 2 asistlik performans segiledi.

#Galatasaray
#Remy
#Transfer
6 yıl önce