|

Onur ve Burak affedilmeli

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, iki futbolcunun kulübe ihanet ettiğine inanmadığını ve affedilmeleri gerektiğini söyledi. Hatayoğlu, “Burak ve Onur’a, Trabzonspor’un ihtiyacı var. Trabzonspor yönetimine düşen bu iki oyuncuyu affetmeleridir”dedi

Haber Merkezi
04:00 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:10 - 19/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz
Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan kaleci Onur Recep Kıvrak ile golcü oyuncu Burak Yılmaz’a camiadan destek gelmeye devam ediyor.

Bordo-mavililerin önemli isimleri iki oyuncunun affedilmesi gerektiğini sürekli olarak yenilerken son olarak 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu da iki ismin kulübe ihanet ettiğine inanmadığını ve en kısa sürede affedilmeleri gerektiğini söyledi. Trabzonspor’un kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’a ihtiyacı olduğunu dile getiren Hatayoğlu, “Trabzonspor, Burak Yılmaz’la çok maç kazandı. Ama o olmadan da takım galibiyetler aldı. Aynı şeklide Onur Kıvrak için de geçerli bu durum. Trabzonspor’un bu sezon şampiyonluğa gidebilecek bir kadro yapısı var. Camia ve taraftar da takıma inanmış durumda. Sahada tecrübeli ayaklara da ihtiyaç var. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın bu kulübe ihanet ettiklerine inanmıyorum. Eğer ihanet varsa da yönetim bunu açıkça ortaya koymalı. Futbolcular disiplinsizliklerden dolayı zaten hak ettikleri cezaları aldılar. Bence Burak ve Onur’a, Trabzonspor’un ihtiyacı var. Eğer siz bu oyuncuları rakibiniz olan 3 İstanbul takımından birine verirseniz, ayağınıza kurşun sıkmış olursunuz. Trabzonspor yönetim kuruluna düşen bu iki oyuncuyu affetmeleridir. Onların da yaptıkları hatalardan dolayı bir özür dilemeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

BURAK İÇİN ÇİN İDDİASI

Bu arada Burak Yılmaz hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Deneyimli oyuncunun, yeniden Çin’e gideceği öne sürüldü. Çin’in Guangzhou Evergrande takımının teknik direktörü Fabio Cannavaro ile menajerler düzeyinde bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi. Napoli’de yapılan görüşmede Burak Yılmaz transferiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu, tecrübeli futbolcunun şartları aktarıldı. Çin’de sezonun bitimiyle birlikte Guangzhou Evergrande’nin golcüsü Alan Carvalho’nun Galatasaray’a transferi gündemde. Alan’ın, sarı-kırmızılılardan 3.5 milyon Euro imza parası istediği ifade edilirken; golcü futbolcunun transferinin gerçekleşmesi halinde Çin ekibinin golcü alternatifinin Burak Yılmaz olacağı öne sürüldü.

#Burak Yılmaz
#Onur Recep Kıvrak
#Trabzonspor
#Alaattin Hatayoğlu
5 yıl önce