|

11 köy okuluna çanta ve kırtasiye yardımı

Diyarbakır'ın Hani İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 11 köy okulunda okuyan 400 öğrenciye, okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Yeni Şafak
11:06 - 2/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:08 - 2/12/2015 Çarşamba
DHA

Vakıf tarafından, Hani İlçesi'ne bağlı 11 köy okulunda okuyan 400 öğrenciye okul çantası ve çeşitli kırtasiye yardımı yapıldı. Hani Kaymakamı Tahir İğde'nin de katıldığı törenle çanta ve kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.



Dağıtım töreninde konuşan Kaymakam İğde, yıl sonuna kadar ilkokul 1 ve 2'inci sınıfta okuyan yaklaşık 2 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtacaklarını belirterek, şöyle dedi:



"Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kaymakamlık olarak çocuklarımızın ve velilerimizin bütçelerine küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla içerisinde kırtasiye malzemeleriyle beraber çantalar veriyoruz. Kitaplar devletten, kırtasiye ve çantalar da Hani Kaymakamlığı'ndan diye bir proje başlattık. Bu yıl da özellikle gelir düzeyi düşük ilçe merkezinde ve mahallelerimizde okuyan öğrencilerimize bu dağıtımlarımız devam edecek."



#köy okulu
#öğrenci yardımı
#çanta yardımı
#kırtasiye yardımı
8 yıl önce