|

2023 hedefleri için aynı hızla çalışılmalı

İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, hükümetin bir an önce kurulması gerektiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun temellerini attığı 2023 vizyonu için aynı hızla çalışılması gerektiğini söyledi. yitirilmeden çalışılması gerektiğini belirtti.​

Yeni Şafak
17:52 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:30 - 11/06/2015 Perşembe
AA

Karacabey Ticaret Borsası heyetinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, "Seçimlerin milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah ekonomik ve siyasal yönden herhangi kaotik bir ortamın oluşmasına meydan verilmeden, uyumlu bir hükümet kurulur ve devam eden işlerde bir olumsuzluk yaşanmaz. Bütün temennimiz budur" ifadelerini kullandı.



Ekonomik kazanımların siyasete takılmaması gerektiğini kaydeden Kopuz, ekonomik yönden bu güne kadar elde edilen kazanımların ve süregelen dinamizmin aksamadan, Türkiye'nin yoluna devam etmesi gerektiğini ifade etti.



Kopuz, şunları kaydetti:



"İstanbul iş aleminin temsilcileri olarak, siyasetin, ekonomi ile ilgili karar almada gecikmesinin ne gibi maliyetlerinin olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu sebeple bir an önce hükümet kurulmalı ve uyum içinde 2023 hedefleri vizyonu yitirilmeden aynı hızla çalışmalıdır."




#2023 Vizyonu
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#Ali Kopuz
9 yıl önce