|

AK Parti'den üçüzlere ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Karabacak, AK Parti İl Başkanı Aygün ve partililer, önceki gün doğan üçüzlerine 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' isimlerini veren aileyi ziyaret etti

Aa
00:00 - 28/08/2009 Cuma
Güncelleme: 19:37 - 28/08/2009 Cuma
Yeni Şafak
AK Parti'den üçüzlere ziyaret
AK Parti'den üçüzlere ziyaret

Kocaeli'nin Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Darıca İlçe Başkanı Hakan Höbek ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Darıca ilçesinde önceki gün doğan üçüzlerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini veren aileyi ziyaret etti.

Yurtoğlu ailesinin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evine giderek, üçüzlerin babası Serdar Yurtoğlu'na (31) 'Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kucak dolusu selamlarını getirdik' diyen Aygün, 'Başbakan'ımız, isminin üçüzlere verilmesine çok sevindiğini ve mutlu olduğunu bizzat beni arayarak bildirdi. 'Git bakayım torunlarımızın sağlık durumları nasıl, bir ihtiyaçları var mı, ilgilenin' dedi' diye konuştu.

Baba Yurtoğlu ise ailece Başbakan'ı çok sevdiklerini ve üçüzlere ismini verdiklerini belirtti.

Yurtoğlu, 'Eşim ile birlikte böyle bir mutluluk yaşayınca biz de babamız kadar sevdiğimiz sayın Başbakan'ımızın ismini üçüzlere verdik' dedi.

Anne Emine Yurtoğlu (30) ise üçüz beklemediklerini, bunun kendileri için sürpriz olduğunu ifade ederek, biri 8, diğeri 6 yaşında iki oğlu daha bulunduğunu, 3 bebeği daha dünyaya geleceğini öğrenince çok heyecanlandığını söyledi.

Yurtoğlu, 'Eşimle birlikte üçüzlerimize çok sevdiğimiz Başbakan'ımızın ismini vererek, onu çok sevdiğimizin bilinmesini istedik' şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda konuklar, üçüzlere birer küçük altın taktılar.


15 yıl önce