|

Ankara'da tüyler ürperten cinayet iddiası

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 çocuk annesi bir kadın, 10 yıllık eşini çocuklarının gözünün önünde ekmek bıçağıyla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Cihan
00:00 - 23/01/2013 Wednesday
Güncelleme: 19:28 - 23/01/2013 Wednesday
Yeni Şafak
Ankara'da tüyler ürperten cinayet iddiası
Ankara'da tüyler ürperten cinayet iddiası

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 çocuk annesi bir kadın, 10 yıllık eşini çocuklarının gözünün önünde ekmek bıçağıyla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Ankara''nın Gölbaşı ilçesi Karagedik Mahallesi''nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Akşam saatlerinden işinden çıkıp evine gelen oto tamircisi Mesut Erdem (32) ile eşi Eda Erdem (27) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İddiaya göre; Eda Erdem, mutfakta bulunan ekmek bıçağını eline alıp eşinin üzerine saldırdı ve rastgele sallamaya başladı. Mesut Erdem kasığına aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yerde kaldı. Yakınları tarafından olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı halde Gölbaşı Devlet Hastanesi''ne kaldırılan Mesut Erdem, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen dün gece yarısı hayatını kaybetti.

Gölbaşı Sanayi Sitesi''nde bir oto tamirhanesinde çalıştığı öğrenilen Erdem''in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu''na gönderildi. Otopsinin ardından Erdem''in cenazesi bugün Karagedik Camii''nde kılınan cenaze namazının ardından Karagedik Mezarlığı''nda defnedildi. 4 yaşında kız ve 8 yaşında erkek olmak üzere 2 çocuk annesi olan Eda Erdem ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Eda Erdem, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Gelininin olaydan sonra 2 çocuğunu tuvalete kilitleyerek babasının evine gittiğini öne süren Mesut Erdem''in babası Tevfik Erdem (73), ''Gelinimin annesi, babası ve kardeşleri geldiler, burada benim tepeme çöktüler. Geldiler 'hani bizim kızımız nerede?' diye soruyorlar. Benim oğlum bu kazayı geçirmiş. Ölüme gidiyor. Ben oğlumu düşünürüm. Ben seni düşünmem. Oğlum aldığı yara ile abisini aramış. 'Abi gel beni bıçakladılar' demiş.'' diye konuştu.

Kardeşinin kendisini dün akşam saatlerinde aradığını belirten ağabey Murat Erdem ise ''Saat 20.20''de beni aradı. 'Abi yetiş beni bıçaklıyorlar' dedi. Ben de hemen koşarak evin önüne geldim. Kardeşim sürüklenerek kapıya kadar gelmiş. Ardından ambulans çağırdım. Ambulans gelene kadar kendi imkânlarımla Ayaboz''a kadar götürdüm. Daha sonra ambulans Gölbaşı Hastanesi'ne götürdü. Orada kalp masajı yapıldı ama kurtulamadı.'' şeklinde konuştu.

Olayla ilgili 2 kişiden şüphelendiğini belirten ağabey Erdem, ''Biri eşi biri de eşinin kardeşi. Bir bayan tek başına bu işi yapamaz. Ben geldiğimde kardeşim yerdeydi. Ona müdahale ettim.'' açıklamasında bulundu.


11 years ago