|

Anne ve bebeği yanarak can verdi

İstanbul Tuzla'da sobadan sıçrayan kıvılcım sonucu Hanife Karakurt ve bebeği Buse yanarak can verdi. Kızı ve eşinin ölüm haberini alan Serkan Karakurt sinir krizleri geçirdi

İstanbul
00:00 - 10/03/2012 Cumartesi
Güncelleme: 03:45 - 10/03/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Anne ve bebeği yanarak can verdi
Anne ve bebeği yanarak can verdi

İstanbul Tuzla'da 2 katlı binada çıkan yangında, anne ile bir yaşındaki bebeği hayatını kaybetti. Aydıntepe Mahallesi Geçit Sokak'ta Karakurt ailesine ait 2 katlı binada dün öğlen saatlerinde sobanın altındaki gazetelerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Bu sırada içeride bulunan Hanife Karakurt ile 1 yaşındaki bebeği Buse içeride mahsur kaldı. Yaralı alarak dışarı çıkan kayınvalide Zülbiye Karakurt'un ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale etti.

HABERİ ALINCA YIKILDI

İtfaiye ekipleri Buse bebek ve annesi Hanife Karakurt'un cansız bedenlerine ulaştı. Bu arada yangın haberini alır almaz eve koşan güvenlik görevlisi baba Serkan Karakurt, eşi ve bebeğinin içeride olduğunu öğrenince onları kurtarmak istedi. Ancak eşi ve minik yavrusunun yanarak can verdiğini öğrenen baba Serkan Karakurt, sinir krizleri geçirdi. Hanife Karakurt ve minik bebeğinin cansız bedeni otopsi için Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.




12 yıl önce