|

Avcılar'da üst geçit çöktü: 1 ölü 4 yaralı

İstanbul E-5 üzerindeki Avcılar'da glikoz tankerinin çarptığı üst geçit çöktü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 1 kişinin öldüğü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandığı belirtildi.

yenisafak.com.tr - ajanslar
00:00 - 3/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:14 - 3/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Avcılar'da üst geçit çöktü: 1 ölü 4 yaralı
Avcılar'da üst geçit çöktü: 1 ölü 4 yaralı

Avcılar'da E-5 üzerinde üst geçit çöktü. Enkaz altında kalan 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Metrobüs seferleri normale döndü

Avcılar'da D-100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, yoldaki tanker ve üst geçidin çöken kısmı, 2 vinç yardımıyla kaldırıldı.

Kaza nedeniyle ulaşım sağlanamayan D100 kara yolunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucu yol çift yönlü trafiğe açıldı. Metrobüs seferleri de yeniden başladı.

Kayganlaşan yola olası kazaların önüne geçmek için kum serpildi.

Valilik: Kasası açık ilerliyordu

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Avcılar'da üst geçidin çökmesi sonucu yaşanan olayda 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "03.09.2014 günü (bugün) saat 10.00 sıralarında İlimiz Avcılar ilçesi E-5 karayolu üzerinde Pelikan Mall alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonun kasasının açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır" denildi.

İBB: 1 ölü, 4 yaralı

Avcılar'da bir tankerin üst geçide çarpmasıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yazılı açıklama yaptı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı, 1 vatandaş hayatını kaybetti. Kısa sürede içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 800 personel, yüksek tonajlı vinçler dahil 58 araç kaza yerinde çalışmaya başladı. Enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarından sonra yol saat 17.00 sıralarında trafiğe açıldı.

Ölen kişinin kimliği belli oldu

Avcılar'da bir tankerin çarpması sonucu çöken üst geçidin altında kalarak hayatını kaybeden Yusuf Kaya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Şoför: Damperi indiremedim

Kazaya neden olan şoförden ilk açıklama geldi. Yara almadan kurtulan tanker şoförü, olay nedeniyle büyük şok yaşadı. Şoför, olayla ilgili olarak polise ilk ifadesini verdi. Bir görü tanığı, damper kumandasının bozuk olduğunu savunan şoförün, 'Elim düğmedeydi ama damperi indiremedim' dediğini söyledi.

10 yıl önce