|

Bahçeli'den 'Hulusi Akar' tepkisi: Düşüncesizce

MHP Lideri Bahçeli, Afrin harekatı devam ederken Genelkurmay Başkanı Akar'ın tanık olarak mahkemeye çağrılmasına tepki gösterdi. Bahçeli, "Bize göre TSK'nın başında halihazırda değerli bir komutan vardır ve fiilen de olsa ikincisine gerek yoktur. Genelkurmay Başkanı'nın çatı davasının görüldüğü mahkemeye tanık olarak çağırmak düşüncesizce bir karardır" dedi.

Yeni Şafak
11:51 - 13/02/2018 Tuesday
Güncelleme: 11:56 - 13/02/2018 Tuesday
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Ülkemizin bugünkü ateşle çevrili ortamında, genelkurmay başkanını, Genelkurmay Çatı Davasının görüldüğü mahkemeye tanık olarak çağırmak, düşüncesizce alınmış bir karardır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Akar'ın mahkemeye davet edilmesine böyle tepki gösterdi

Bahçeli, "Biz sabrediyoruz, samimiyetle gelişmeleri takip ediyoruz. Bize göre TSK'nın başında halihazırda değerli bir komutan vardır ve fiilen de olsa ikincisine gerek yoktur. Genelkurmay Başkanı'nın çatı davasının görüldüğü mahkemeye tanık olarak çağırmak düşüncesizce bir karardır. Türkiye son yılların en meşru operasyonunu gerçekleştirmektedir. Bu bölgeden topraklarımıza teröristler sızmaktadır. Aynı bölgeden Kilis ve Hatay'a teröristlerin attığı roketlerle çok sayıda vatandaşımız yaralanmakta, hayatlarını kaybetmektedir" dedi.

#Devlet Bhaçeli
#Hulusi Akar
#MHP
6 years ago