|

Bahçeli'den İdlib açıklaması

MHP Lideri Bahçeli, İdlib ile ilgili açıklamasında, "Tahran'da yapılacak zirve karar anı niteliğindedir. Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanması eşyanın tabiatına aykırıdır" ifadesini kullandı. Bahçeli ayrıca, "İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır" dedi.

Yeni Şafak
16:01 - 6/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:26 - 6/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
MHP Lideri Bahçeli, İdlib'teki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.
MHP Lideri Bahçeli, İdlib'teki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, "Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır. Türkiye’nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır" ifadesini kullandı.

"Asla fırsat verilmemeli"

Devlet Bahçeli, "31 Mart 2019’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tartışmaya açmak için pusuya yatmış olan defolu ve fason siyasi zihniyetlere asla fırsat verilmemelidir" uyarısında bulundu.

"Ağır neticelere davetiye çıkarır"

Bahçeli, "İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır" cümlesiyle süreci değerlendirdi.


#Bahçeli
6 yıl önce