|

Bakan Karaismailoğlu: İstanbul’daki tüm yollarımız trafiğe açılmıştır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da karayolları ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır." dedi.

15:35 - 25/01/2022 Salı
Güncelleme: 17:01 - 25/01/2022 Salı
Diğer
İstanbul'da karla mücadele sürüyor
İstanbul'da karla mücadele sürüyor

İstanbul’da yollar açıldı mı, sorusu yanıt buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul'da Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ağında kar yağışından dolayı kapalı yol bulunmadığını bildirdi.

İSTANBUL'DA YOLLAR TRAFİĞE AÇILDI!

Bakan Karaismailoğlu, Twitter hesabından, İstanbul'da KGM ağındaki yolların son durumuna ilişkin bilgiler paylaşarak, şunları kaydetti:

"Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul'da KGM ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır"

Bakan Karaismailoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde karla mücadele çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

İSTANBUL’A GİRİŞLER AÇILDI MI?

İstanbul'daki yolları açılması sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Trakya ve Anadolu istikametlerinden araçların giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu. Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Değerli İstanbullular, Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların, ilimize giriş kısıtlaması kaldırılmıştır."



#Adil Karaismailoğlu
#TEM
#İstanbul
2 yıl önce