|

Bakan Soylu: Hala iki sayfalık bildirilerle had bildireceklerini sanıyorlar

104 emekli amiralin darbe imalı bildirisine ilişkin konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hala bizi vesayet dönemlerinin ülkesi gören bir, iki sayfalık bildirilerle had bildireceklerini sananlar var. Bunlar Türkiye'nin bugün geldiği noktayı kavramaktan çok uzaktır" dedi.

10:48 - 6/04/2021 Salı
Güncelleme: 14:11 - 6/04/2021 Salı
DHA
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,
"Her çalışmayı alay edip itibarsızlaştırmaya çalışan kafalar maalesef var. Hala bizi vesayet dönemlerinin ülkesi gören bir, iki sayfalık bildirilerle had bildireceklerini sananlar var. Bunlar Türkiye'nin bugün geldiği noktayı kavramaktan çok uzaktır"
açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Kafaları hesap makinelerinin ötesine geçmemiş zihniyetlerdir. Türkiye artık bu prangaları çözeli çok olmuştur. Bu zihniyetle, bildirilere ve ya girişimlere karşı ciddi bir teyakkuzumuz, tepkimiz var. Hiçbir noktasını da boş bırakamayız.

Çünkü biraz önce tarif ettiğim tarihi fırsatı yakalamışken, dünyada ilk kez sanayi dönüşümlerini dünya ile eş zamanlı olarak yakalamışken, belki tarihimizde ilk kez geleceğimizi avantajlı bir noktadan planlama şansı yakalamışken, birilerinin küçük kafalarına uyup geriye gidemeyiz."


#İçişleri Bakanı
#Süleyman Soylu
#Emekli Amiral
#Bildiri
3 yıl önce