|

Başsavcılık çağıracaktır

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Bir siyasi suikastlerdir tutturmuş gidiyor. Arkadaş; siyasi suikastlerin önlenmesi bir vatandaşlık görevidir. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, umarım Sayın Kılıçdaroğlu’nu ‘Gel ne biliyorsan söyle’ diye çağıracaktır. Siyasi cinayetler dönemi geride kalmıştır. Erdoğan buna asla müsaade etmeyecektir” diye konuştu.

00:00 - 15/10/2021 Cuma
Güncelleme: 01:22 - 15/10/2021 Cuma
Yeni Şafak
Numan Kurtulmuş
Numan Kurtulmuş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “siyasi cinayetler” işleneceği yönündeki iddialara ilişkin, açıklama yaptı.

Türkiye’de faili meçhul cinayet ile siyasi cinayetlerin devrinin bittiğini belirten Kurtulmuş, “Arkadaş herhangi bir bilgim belgen varsa siyasi suikastlerin önlenmesi bir vatandaşlık görevidir. Bu bilgileri ilgili yerlere ilet. Şimdi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Umarım tanık olarak Sayın Kılıçdaroğlu’na da gel ne biliyorsan söyle diye çağıracaklardır. Değerli kardeşlerim Türkiye’de faili meçhul cinayetler devri geride kalmıştır. Siyasi cinayetler devri geride kalmıştır. AK Parti hükümeti Recep Tayyip Erdoğan hükümeti buna asla müsaade etmeyecektir. Bunun için bu sözü gerçekten Türkiye’deki güven ve istikrar ortamını bozmaya dönük o niyetle olmasa bile sonuçları itibarıyla insanlarımızın zihnini bulandıran, insanlarımıza korku hazırlatan bir söz olduğunu düşünüyorum. Asla Türkiye demokrasisine demokratik bir mücadeleye yakışmayan bir yöntem olduğunu ifade ediyorum” dedi.


#AK Parti
#Numan Kurtulmuş
#Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı
#Kılıçdaroğlu
#Recep Tayyip Erdoğan
3 yıl önce