|

Bayramı göremediler

Bolu’da tiner yüklü TIR, sürücünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle tünel girişine çarparak alev aldı. Olayda TIR’ın sürücü bölümünde bulunan aynı aileden 5 kişi feci şekilde yanarak can verdi. 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/07/2016 Pazar
Güncelleme: 22:53 - 2/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde oturan 48 yaşındaki Cevat Ceylan, 3 kızı ve yeğenini yanına, ailesinden 5 kişiyi de dorseye yüklediği otomobile alıp TIR'la bayram tatili için Karabük'e gitmek üzere yola çıktı. Bolu'da kontrolden çıkan TIR, Dorukan Tüneli girişinde bariyerlere ve tünel duvarına çarptı. Duvara sürtünerek durabilen TIR'ın dorsesindeki tinerler alev aldı.



ATLAYARAK KURTULDULAR


Otomobildeki Murat, Elvan, Havva, Kürşat ve Erkan Ceylan, dorseden atlayarak canlarını kurtardı. Murat ve Elvan Ceylan hafif yaralanırken, alevlerin sardığı çekicideki sürücü Ceylan ile kızları 22 yaşındaki Elif Nur Ceylan, 19 yaşındaki Beyza Nur Ceylan, 17 yaşındaki Ayşe Nur Ceylan ve yeğeni 3.5 yaşındaki Umut Talha Nur Ceylan yanarak can verdi.





ELBİSELERİ TUTUŞTU


Sürücü Ceylan'ın cesedi tünelde bulundu. Ceylan'ın, çekiciden çıkmayı başardığı ancak tutuşan elbiselerini çıkaramadığı için yanarak öldüğü değerlendirildi. Dorsedeki otomobilden çıkarken hafif yaralanan Murat ve Elvan Ceylan da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.


#Bolu
#TIR
8 yıl önce