|

Beşinci kattan düştü burnu bile kanamadı

İzmir'de güvercinleri beslemek için çatıya çıkan 5 yaşındaki Berin, apartmanın 5. katından merdiven boşluğuna düştü. Minik kız hiçbir şey olmamış gibi yürüyerek evine döndü

00:00 - 17/02/2009 Salı
Güncelleme: 02:48 - 17/02/2009 Salı
Yeni Şafak
Beşinci kattan düştü  burnu bile kanamadı
Beşinci kattan düştü burnu bile kanamadı

İzmir'in Bornova ilçesi Altındağ semti 5711/5 sokakta oturdukları apartmanın çatı katında beslediği güvercinlere bakmak için annesi Nuran Köse ile birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü çatı katına çıkan 5 yaşındaki Berin Köse, bir anda dengesini kaybederek, 5. kattan apartman boşluğuna düştü.

Anne Nuran Köse, korkulu gözlerle düşüşünü izlediği kızı Berin'in, beton zemine çakıldıktan sonra kalkıp yürümeye başlamasıyla şaşkına döndü. Anne Köse'nin çığlıkları üzerine dairelerinden çıkan apartman sakinleri, anne ile birlikte küçük kızın iç kanama geçirme riskine karşı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Berin'i muayene eden Beyin Cerrahı Prof. Dr. Hayati Atalay, “Berin'in yara almadan kurtulması büyük mucize” dedi.

Çocukların kemiklerinin yumuşak olmasından dolayı kırılmasının büyük insanlara göre daha güç olduğunu belirten Prof. Dr. Atalay, “Ama 5. kattan düşen çocuk da olsa mutlaka yaralanır” diye konuştu.

Hastanede tetkikleri yapılan küçük Berin'in sağlık durumunun çok iyi olduğu belirlendi.


15 yıl önce