|

Bombacının neden hiç ayak tırnağı yoktu?

Suudi asıllı olup Türkiye’ye “Suriyeliyim” diyerek sığınma başvurusunda bulunan ve Sultanahmet’te kendini patlatan canlı bomba Nabil Fadli ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Bombacının otopsi işlemleri sırasında sağlam kalan ayaklarından birinde tırnaklarının olmadığı görüldü.

Yeni Şafak
09:16 - 14/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:34 - 14/01/2016 Perşembe
Diğer

Yeni Şafak, Sultanahmet bombacısı Nabil Fadlı'nın ailesine ulaştı. Halep'in Cerablus Kasabası'na bağlı Amarna köyünden olan Nabil Fadlı, 2012 yılından 2014 yılının başlarına kadar Suriyeli muhalif gruplarla Esed'e karşı savaştı. 2014 yılı Ocak ayından itibaren IŞİD saflarına geçen Nabil Fadlı'nın babası Abdullatif Fadlı ve Ermeni asıllı annesi Sofia Fadlı halen Halep'in Mumbuç ilçesinde yaşıyor. Aile üyeleri arasında Türkiye'de yaşayan isimler de var.



Rejim tırnaklarını sökmüş


Türkiye'de birçok gazetede köşe yazarlığı yapan Hüsnü Mahalli'nin yakın akrabası olan bombacıyla ilgili ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Habertürk'te yer alan habere göre Nabil Fadli'nin otopsi işlemleri sırasında sağlam kalan ayaklarından birinde tırnaklarının olmadığı görüldü. Bu yönde yapılan araştırmada da Fadli ile irtibatlı kişiler ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Oğlumuzdan utanç duyduk

#Yeni Şafak
#Sultanahmet
#Halep
#Amarna
#DEAŞ
#IŞİD
#Hüsnü Mahalli
8 yıl önce