|

Bu sözler Türkiye için bir mana ifade etmez

Barzani'ye tepki gösteren DYP lideri Ağar ile MHP lideri Devlet Bahçeli, bu sözlerin Türkiye için bir mana ifade etmediğini bildirdi.

Haber Merkezi
00:00 - 10/04/2007 Salı
Güncelleme: 01:15 - 10/04/2007 Salı
Yeni Şafak
Bu sözler Türkiye için bir mana ifade etmez
Bu sözler Türkiye için bir mana ifade etmez

DYP lideri Mehmet Ağar, Barzani ile ilgili sorular üzerine, gerekli cevabı TBMM'de yapacağı basın açıklamasında vereceğini söyledi. Ağar, bir gazetecinin, “Son günlerde şehitlerimizin sayısı arttı, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna karşılık, en büyük isteklerinin, bir an önce terörün kökten yok edilmesi olduğunu belirtti. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Ağar, şöyle devam etti: “Türkiye, mutlaka bunu aşacaktır. Türkiye, işin çok zorlarını geride bırakmıştır. Bugün ortaya çıkan bu tablonun sorumluları da mutlaka hesap vereceklerdir. Milletimiz müsterih olsun, hepsi aşılacaktır.”

MHP lideri Devlet Bahçeli de, Türkiye'ye kin ve düşmanlığını her vesileyle kusan Barzani'nin tahriklerinin, savaş ilanı boyutlarına taşınarak tırmandırıldığını, hayasızca sürdürülen tahrik ve saldırıların, er veya geç ama mutlaka hak ettikleri milli karşılığı bulacağını” belirtti.



17 yıl önce