|

Buruk sevinç

Diyarbakır’da düzenlenen gösterilerde Yasin Börü ve arkadaşlarının vahşice katledilmesiyle ilgili 16 şüphelinin yakalanmasını aileler buruk bir sevinçle karşıladı. Baba Fikri Börü, “Bu işi organize edenler de yakalanmalı” dedi

Yeni Şafak
04:00 - 5/12/2014 Cuma
Güncelleme: 20:33 - 4/12/2014 Perşembe
Diğer
Diyarbakır’da IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak ve Riyat Güneş’in vahşice öldürülmesiyle ilgili 16 şüphelinin yakalanması, katledilen gençlerin ailelerinde buruk bir sevinç yaşattı.

Kurban Bayramı’nda bir dernek tarafından hazırlanan kurban eti paketlerini yoksullara dağıtırken uğradıkları saldırıda can veren Börü ve arkadaşlarının aileleri, 16 şüphelinin yakalanması sonrasında yaşadıklarını anlatı. 

16 KİŞİYLE SINIRLI DEĞİL

Yasin Börü’nün babası Fikri Börü, “16 kişinin yakalanması yetmez, bu işi organize edenlerin de yakalanıp yargılanmasını istiyorum. Bu iş 16 kişiyle sınırlı deği. Olayın arkasındaki herkes cezalandırılmalı” şeklinde konuştu. 

Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz de  16 kişinin yakalandığını duydukları zaman çok mutlu olduklarına kaydetti. Hüseyin Dakak’ın babası Öztekin Dakak da “Katilleri görünce bizim çocuklarımızdan ne istediler diye sormak isterim” dedi. 
#Diyarbakır
#IŞİD
#sevinç
9 yıl önce