|

CHA kardeşliği hazmedemedi

Cihan Haber Ajansı''nın, Memur-Sen tarafından Diyarbakır''da binlerce kişinin katılımı ile düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarını ''bayrak sallayacak kimse bulamadılar'' şeklinde yansıtması tepki çekti.

İstihbarat Servisi
00:00 - 3/05/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:16 - 2/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
CHA kardeşliği hazmedemedi
CHA kardeşliği hazmedemedi

Memur-Sen tarafından Diyarbakır''da binlerce kişinin katılımı ile düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarını Cihan Haber Ajansı hazmedemedi. Haberi çarptırarak aktaran Cihan Haber Ajansı, meydanı dolduran binlerce kişiye rağmen, ''Memur-Sen, bayraklarını alıp sallayacak sendika üyesi bile bulamadı'' ifadesini kullandı. Cihan Haber Ajansı''nın yalan ve çarpıtma haberleri ile ilgili Memur-Sen yazılı bir açıklama yaptı.

YÜZLERCE OTOBÜS GELDİ

Memur Sen''in açıklamasında, ''İstasyon Meydanı''nda yapılan kutlamalara yaklaşık bin kişi katıldı'' iddiasının doğru olmadığını ifade edildi. Kardeşlik ve medeniyet buluşmasına sadece Diyarbakır''a komşu illerden yüzlerce otobüsle katılım olduğu vurgulanan açıklamada şu görüşlere yer verildi. ''AA ve İHA tarafından üyelerine servis edilen fotoğraflar da incelendiğinde, söz konusu ajansın operasyon mantığı ve diliyle hareket ettiğini gözler önüne sermektedir.


10 yıl önce