|

Çocukların gözü önünde vahşet

Suriye''den kaçarak İzmir''e yerleşen aile arasındaki kavga kanlı bitti. Görme engelli Salih Muhamed, çocuklarının gözü önünde tartıştığı eşi Elif''i kalbinden bıçakladı

.
00:00 - 23/09/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:45 - 22/09/2013 Pazar
Yeni Şafak
Çocukların gözü önünde vahşet
Çocukların gözü önünde vahşet

İzmir''in Karabağlar ilçesinde, Suriye uyruklu bir kadın, çocuklarının gözü önünde kocası tarafından öldürüldü. Olay, dün sabah saatlerinde Karabağlar İlçesi Eskiizmir Semti 3 bin 907''inci Sokak 24 numarada bulunan evde meydana geldi. 6 ay önce ailesiyle birlikte Suriye''den kaçarak Mardin''e gelen, 3 ay önce de İzmir''e yerleşen Salih Muhamed, en küçüğü 2, en büyüğü 20 yaşında olan 8 çocuğunun gözü önünde eşi Elif Muhamed ile tartıştı.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine çılgına dönen koca, çocuklarının korkulu bakışları arasında 20 yıllık eşini ekmek bıçağıyla yaraladıktan sonra kaçtı. Elif Muhamed, kalbine isabet eden tek bıçak darbesiyle olay yerinde can verdi. Evde bulunan 5''i kız, 3''ü erkek 8 çocuk ise Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Görme engelli zanlının gidebileceği yerler hakkında yakınlarından bilgi alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Salih Muhamed''i Basmane semtinde çimenlerin üzerinde uzanırken yakaladı. Türkçe bilmeyen zanlının ifadesi tercüman yardımıyla alındı. Zanlı, sorgusunda çıkan bir tartışma sonucu eşini bıçakla öldürdüğnü itiraf etti.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Cenazeyi teslim alan yakınlarından Muhittin Solmuş, bir gözünün görmediğini diğer gözünde ise görme kaybının olduğunu ifade eden Solmuş, ''Psikolojik sorunları vardı. Çalışmıyordu, devlet yardımı alıyordu'' dedi.

11 yıl önce