|

Çığırından çıktı!

Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği çirkin ifadeleri savunan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da ağır hakaretlerde bulundu. CHP lideri yaptığı açıklamalar nedeniyle Erdoğan’a “Her şeye maydanoz oluyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 08:21 - 8/04/2016 Cuma
Yeni Şafak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarfettiği çirkin sözler nedeniyle tepki alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söylediği sözleri savunmakla kalmadı, Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu. CHP Sağlık Komisyonu üyesi milletvekilleri ile Türk Tabipleri Birliğini (TTB) ziyaret eden Kılıçdaroğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



“HER ŞEYE MAYDANOZ OLUYOR"


Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözler yüzünden Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkileri sorulan Kılıçdaroğlu “Siyasetin doğasında eleştiri vardır. Biz bir şeyi konuşuruz, bizi iktidar kanadı eleştirir. Başbakan, bakan eleştirir, partinin genel başkan yardımcısı eleştirir, biz de cevabını veririz" diyen Kılıçdaroğlu, “Bizim anlamakta zorluk çektiğimiz konu şu; Neden Cumhurbaşkanı bu tartışmaların odağı haline geliyor, her şeye maydanoz oluyor, 'illa ben de konuşacağım.' Kardeşim sen de sus. İki dakika sus, niye konuşuyorsun sen? Senin görevin, toplumda huzuru sağlamak, sağduyulu mesajlar vermek. Cumhurbaşkanlarından beklenen budur" diye konuştu.



HADDİNİ AŞTI


Hakaretlerine devam eden Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben Davutoğlu'na cevap veririm. Ama o diyor ki 'boşverin Davutoğlu'nu, boşverin bakanı. Ben sana söylüyorum, sen bana cevap ver.' Sen kimsin ben sana cevap vereceğim? Bizim muhatabımız değil o. Muhatap almak istemiyoruz. Yaptığım eleştiriye karşı, 'sapık' sözcüğünü kullanıyor. Peki ben soruyorum, o zata soruyorum; 'Dolmabahçe'de oturup, Kadıköy'den gelen vapurlardaki kadınlara, kızlara bakıyorum' demek nedir? Sapıklık değil mi bu? 'Onları dikizliyorum' demek sapıklık değil midir? Türkçesini söyleyeyim, bunun adı cinsel sapıklıktır. Böyle bir tablo olabilir mi?"



#Kemal Kılıçdaroğlu
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Sema Ramazanoğlu
8 yıl önce