|

Cumhur İttifakı’nın isim babası benim

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Şatıroğlu, Cumhur İttifakı’nın isim babasının kendisi olduğunu söyledi. Şatıroğlu, “Dış mihraklarca kuşatılan ülkemizin buna ihtiyacı var. 15 Temmuz’da birlik olmanın sinerjisini çok güzel bir şekilde yaşadık” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/05/2018 Sunday
Güncelleme: 03:01 - 20/05/2018 Sunday
Yeni Şafak
​AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Şatıroğlu
​AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Şatıroğlu

Mustafa Şatıroğlu AK Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Refah Partisi İl Başkanı olduğu dönemde MHP İstanbul İl Başkanı olarak görev yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Şatıroğlu, seçilmesi halinde çalışacağı projeleri Yeni Şafak’a aktardı.

1953 Trabzon Çaykara doğumlu Şatıroğlu, Cumhur İttifakı’nı ilk kez 1991 yılında kendisinin dillendirdiğini belirtti. Şatıroğlu, “Cumhur İttifakı’nın isim babası benim. İttifak, Türkiye’nin her konuda önünü açacak bir proje. Dış mihraklarca kuşatılan ülkemizin buna ihtiyacı var. 15 Temmuz’da birlik olmanın sinerjisini çok güzel bir şekilde yaşadık. Gerek demokrasi nöbetinde gerekse Yenikapı’da birlik olan halkımız dünyaya mesaj verdik” şeklinde konuştu.

VEKİLLER İKİ DÖNEM SEÇİLSİN

Şatıroğlu aday olduğunda yapacaklarını şöyle aktardı: “Özellikle bir proje üzerinde duruyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları, meslek odaları birliği başkanlarının sadece iki dönem için seçilmesini içeren kanun tasarısı üzerinde çalışacağım. Nasıl Sayın Cumhurbaşkanımıza 2 dönem sınırı geldiyse milletvekili ve halkla iç içe olan başkanlara da seçilme sınırı gelmeli.” Şatıroğlu, sağlam karakterli nesiller yetiştirilmesi için gayret göstereceğini, eğitime yönelik özel çalışmalar yapacağını söyledi.

#Mustafa Şatıroğlu
#AK Parti
#Cumhur İttifakı
6 years ago