|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev’in yaş gününü kutladı: Dostluk ve kardeşlik her alanda sürecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i telefonla arayarak doğum gününü tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in doğum günü dolayısıyla Azerbaycan Televizyonunda (AZTV) yayınlanan programa bir video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, Azerbaycan'a olan desteğini her zaman sürdüreceklerini, iki ülkenin omuz omuza yürümeye devam edeceklerini söyledi.

16:30 - 24/12/2021 Cuma
Güncelleme: 16:47 - 24/12/2021 Cuma
IHA
İlham Aliyev - Cumhurbaşkanı Erdoğan
İlham Aliyev - Cumhurbaşkanı Erdoğan

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i telefonla arayarak 60. yaş günü nedeniyle tebrik ettiği, sağlık ve gelecekteki çalışmalarında başarılar dilediği belirtildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in de kendisine iyi dileklerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ettiği belirtildi.

Dostluk ve kardeşlik her alanda artacak

İki liderin, görüşme vesilesiyle, Türkiye-Azerbaycan arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her alanda artarak ve güçlenerek devam edeceğine olan inancını dile getirdiği kaydedildi. Telefon görüşmesi sırasında, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin gelişme perspektifleri ile ilgili konuların ele alındığı aktarıldı.


#Erdoğan
#Aliyev
#Azerbaycan
2 yıl önce