|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Las Vegas saldırısını kınadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Las Vegas kentindeki silahlı saldırıyı şiddetle kınayarak, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere tüm ABD halkına Türk milleti adına başsağlığı dileklerini iletti.

Yeni Şafak
16:26 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:47 - 2/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan
, ABD'nin Las Vegas kentindeki silahlı saldırıyı şiddetle kınayarak, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere tüm ABD halkına Türk milleti adına başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, ABD'nin Las Vegas kentinde yaşanan saldırıya ilişkin Türkçe ve İngilizce paylaşımda bulundu.

Erdoğan, paylaşımında, quot;ABD'nin Las Vegas şehrinde yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisiyle, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere tüm ABD halkına Türk milleti adına başsağlığı diliyorum.quot; ifadelerini kullandı.


  • ABD'deki kanlı saldırı
  • ABD'nin Las Vegas kentindeki bir müzik festivalinde ülke tarihinin en kanlı katliamı gerçekleşti. Ünlü Mandalay Bay Casino yakınlarındaki country müzik festivaline otomatik silahla ateş açan saldırgan, en az 50 kişiyi öldürdü. Hastaneye kaldırılan 406 yaralı arasındaki pek çok kişinin daha ölebileceği tahmin ediliyor.

#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce