|

Dualarımız Davut için

Balıkesir''de yediği mantardan zehirlenen 7 yaşındaki Davut Ünal''ın karaciğeri iflas etti. Aile, çocuklarına uygun donör bulabilmek için seferber oldu. Beklenen sevindirici haber Konya''dan geldi. Ve Davut hemen ameliyata alındı. Baba Kemal Ünal, herkesten dua istedi

.
00:00 - 20/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:51 - 19/10/2014 Pazar
Yeni Şafak
Dualarımız Davut için
Dualarımız Davut için

Mantardan zehirlenince karaciğeri iflas eden 7 yaşındaki Davut Ünal için ailesi dua istedi. Balıkesir''in Bigadiç ilçesinde yaşayan Davut Ünal, geçen hafta arkadaşlarıyla dolaşırken yol kenarında bulduğu mantarı yedi. Evde fenalaşan çocuğu ailesi hastaneye kaldırdı. Durumu gittikçe kötüleşen çocuk, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi''ne sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucu mantardan zehirlendiği belirlenen çocuğun karaciğerinin iflas ettiği ortaya çıktı.

YETER Kİ SAĞLIĞINA KAVUŞSUN

Davut''un hayata tutunması için herkes seferber oldu. Ve beklenen sevindirici haber Konya''dan geldi. Hayatını kaybeden bir vatandaşın bağışladığı karaciğerin çocuk için uygun olduğu anlaşıldı. Zamanla yarışan ekipler karaciğeri İzmir''e ulaştırdı. Yaşam savaşı veren Davut hemen ameliyata alındı. Oğlunun yeniden yaşama tutunması için hastane bahçesinde bekleyişini sürdüren baba Kemal Ünal, ''Yaşama şansı sıfır olan çocuğa bir umut doğdu. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Herkesten dua bekliyorum" dedi.

Yaşam savaşı veriyor

Mantardan zehirlenince karaciğeri iflas eden 7 yaşındaki Davut Ünal, İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi''nde yaşam savaşı veriyordu. Uygun organ bulununca Davut için bir umut ışığı belirdi.

10 yıl önce