|

Efe veda etti

6 yıldır lösemi kanseri tedavisi gören 9 yaşındaki Efe, Twitter'da başlatılan kampanyaya rağmen uygun ilik bulunamayınca yaşam savaşını kaybetti. Efe, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı

İha
00:00 - 23/07/2013 Salı
Güncelleme: 22:17 - 22/07/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Efe veda etti
Efe veda etti

6 yıldır lösemi kanseri tedavisi gören 9 yaşındaki Efe, doğum gününe 2 gün kala hayatını kaybetti. Verdiği yaşam mücadelesiyle sosyal medyada spor, sanat ve siyaset dünyasını buluşturan Efe'nin yaşaması için 1,5 ay içinde uygun ilik bulunması gerekiyordu. Ancak, tüm aramalara rağmen bir sonuç alınamadı. Ve Efe, önceki akşam hayatını kaybetti. Efe için öğle vakti Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde tören düzenlendi.

FENERBAHÇE BAYRAĞI ÖRTÜLDÜ

Tabutunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe bayrağı ve bir taraftarın hediye ettiği, sırtında Efe yazan forma örtüldü.. Törende Efe'nin annesi Nigar Mutlu ile babası Aydın C. güçlükle ayakta durabildi. Efe'nin cenazesi, kılınan namazın ardından Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Twitter'da #MinikEfeilikArıyor başlığı altında açılan kampanyada bir çok ünlü isim Efe için destek vermişti.


11 yıl önce