|

En güvenli otel Cornelia Diamond

Cornelia Diamond Golf Resort Spa, 26 ülkede 2 bine yakın otel tarafından uygulanan Cristal Risk Yönetim Sistemi Kapsamı'nda, Türkiye'nin En Güvenli Oteli seçildi. Otel, şimdi “dünyanın en güvenli oteli” ödülünü kazanmak için 26 ülke birincisi ile yarışacak

Üsame Karakış
00:00 - 6/04/2012 Cuma
Güncelleme: 23:33 - 5/04/2012 Perşembe
Yeni Şafak
En güvenli otel Cornelia Diamond
En güvenli otel Cornelia Diamond

Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Lux Resort Otel ile Sealed Air'in işbirimi Diversey'in 2011 yılı başından bu yana yürüttüğü, marka ve müşteri güvenliğini temel alan Cristal Risk Yönetim Sistemi işbirliği şimdiden meyvelerini vermeye başladı.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

Diversey'in otellerde misafir sağlığı ve güvenliği açısından yaptığı inceleme ve denetimler sonucunda Cornelia Diamond Golf Resort Spa, “Türkiye'nin En Güvenli Oteli” seçilirken, Cornelia De Luxe Resort Otel ise, “Akdeniz Bölgesinin En Güvenli Oteli” seçildi. Bu ödül ile Cornelia Diamond, ülkemizi küresel coğrafyada temsil edecek ve Dünya'nın En Güvenli Oteli ödülünü kazanmak için 26 ülke birincisi ile yarışacak. Cornelia Diamond Genel Müdürü Zafer Alkaya ve Cornelia De Luxe Genel Müdürü Hakan Duran, turizm sektöründe müşteri güvenliği değerlendirmesinde en önemli uluslararası ödülü sayılan E-Cristal ödülünü İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında Sealed Air'in İş Birimi Diversey Türkiye, Kafkasya ve Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü Cem Yengül'ün elinden aldılar.

ÜLKEMİZE BÜYÜK İLGİ

Alkaya, “Asıl mücadelemiz ülkemize Uluslararası ödül kazandırmak içindir. Dünyanın en güvenli oteli ya da Avrupa'nın en güvenli oteli ödüllerini almak için yarışacağız.” 2012'de yine İspanya ile yarışacaklarını söyleyen Alkaya “2012'nin flaş ülkesi İspanya. Tek rakibimiz de İspanya olacak gibi görünüyor. Antalya'nın özellikle İspanya'nın tanıtım yaptığı ülkelerde tanıtılması lazım” şeklinde konuştu. Duran ise, “Otelimizin müşterilerinin yüzde 35'i tekrar gelen misafirimiz. Bu dünya turizm ortalamasının çok üstünde” diye konuştu.


Ayda bir habersiz denetim yapılıyor

Misafir güvenilirliğini korumaya yönelik olarak geliştirilmiş risk yönetim sistemi, gıda güvenliği, lejyonella güvenliği, yangın güvenliği ve genel misafir güvenliği ana başlıklardan oluşuyor. Cornelia Diamond ve Cornelia De Luxe, bu ana başlıklar altındaki kriterlerden oluşan bir kontrol listesi ile ayda 1 defa habersiz olarak denetlendi. Cornelia Diamond Golf Resort 12 denetim geçirdi



12 yıl önce