|

Erdoğan: Bizi stratejik hedef haline getirenlere teslim olmayacağız

AK Parti'nin merakla beklenen 6. Olağan Kongresi bugün Ankara'da Başkan Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştiriliyor. Başkan Erdoğan, kongrede vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, Türk milleti olarak 'Ya olacağız ya öleceğiz' çizgisinde olduklarının altını çizerek, "Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık olmayacağız" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
13:14 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:24 - 18/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Başkan Erdoğan, AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'nde vatandaşlara hitap etti.
Başkan Erdoğan, AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'nde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın salona gelmesiyle başladı.

Başkan Erdoğan, kongrede vatandaşlara hitap etti, birbirinden önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Şehitlerimizi minnetle anıyorum.

Bundan 17 yıl önce AK Parti'yi kurarken, bugünden sonra Türkiye'mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Hamd olsun bu sözümüzü tutmanın bahtiyarlığı ile karşınızda bulunuyorum.



AK Parti Türkiye'nin kendisidir

  • AK Parti kağıt üzerinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmuş bir partidir. Kağıt üzerinde 60 kurucu üyeyle kurulmuş bir partidir. AK Parti'nin asıl kurucu milletimizin bizatihi kendisidir. AK Parti'nin en olduğunu anlayabilmek için önce medeniyetimize ve tarihimize vakıf olabilmek gerekir. AK Parti başlangıçtır. AK Parti hicrettir, AK Parti Türkiye'dir.

Bugün birileri bizi yine dolarla, kurla, ekonomiyle tehdit ediyor. Biz de onlara diyoruz ki 'Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz.'

"Ya olacağız ya öleceğiz"

Bugün de tıpkı geçmişte olduğu gibi mücadelemizi imanımızla yürütüyoruz. Bu milletin karşısında duracak hiçbir fani güç tanımıyoruz. Hiç kimse bu milletle bu ülkeyle oynamaya kalkmasın. Biz 'Ya olacağız ya öleceğiz' diyen bir milletiz.

Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Ezanlarımızı susturamayacaksınız.


Seçim sonuçlarını bahane ederek siyasi darbe, kuru, faizi, doları kullanarak ekonomik darbe yapmaya çalıştılar. Son 5-6 yılda ne zaman bir olduysak, birlik olduysak ülkemize karşı oynanan oyunların hepsini boşa çıkardık.

"Operasyonları genişleterek devam edeceğiz"


  • Türkiye'nin sınır güvenliğinin sınır ötesinden başladığı inancıyla yürüttüğümüz operasyonları genişleterek devam ettireceğiz. Daha önce Cerablus'ta, El Bab'da, dün Afrin'de ne yaptıysak Suruç'tan Cizre'ye kadar olan sınırlarımız boyunca aynısını yapacağız.

Son günlerde yaşanan sıkıntıların bize yeni ve daha büyük atılımların kapısını açacağına yürekten inanıyorum."



#AK Parti
#Erdoğan
#Kongre
6 yıl önce
default-profile-img