|

Erdoğan: Bir gece ansızın arayabilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşmasında açıklamalarda bulundu. 31 Mart'taki seçimlerde 280 binin üzerinde AK Partili'nin görev alacağını açıklayan Erdoğan, seçimlerde görevli olanları bir gece ansızın arayabileceğini söyledi. Eski İstanbul'u iyi anlatmamız diyen Erdoğan, "Geçenlerde Beylükdüzü'ne gittim. Oranın arka mahallelerindeki çöp yığınlarının hesabını tahmin ediyorum İstanbullular soracak" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
17:10 - 10/02/2019 Pazar
Güncelleme: 17:15 - 10/02/2019 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşmasında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"31 Mart'taki seçimlerde 280 binin üzerinde AK Partili'nin görev alacak. Herkes seçim günü sabahın erken saatinde görev yerinde olacak. Geçen gece rastgele bazı görevlileri aradım. Görevini biliyor mu diye kontrol ettim. Hemen hepsi görevini biliyor. Sizi de bir gece ansızın arayabilirim.

Hedefimiz; partimize oy veren herkesin mutlaka sandığa gelmesini, başka partilere oy vermeyi düşünen seçmenlerin de AK Parti'ye oy vermesini sağlamak.

İstanbul'un yeri ayrı

Kadınlara ve gençlerimize çalışmalarımızda özel önem vermeliyiz. İstanbul'un bizim gönlümüzde ve siyasetimizde her zaman ayrı bir yeri olan şehirdir.

Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz.

Biz her zaman olduğu gibi bu seçimde de CHP'nin teranelerine cevabımızı vereceğiz. Ama bunun için ilk şart sandığı sıkı tutmak. Bu konuda en çok size güveniyorum.

Kenevirden yapılmış çantalar görücüye çıktı

Kenevirden dokunmuş çantalarla AK Parti'nin çevreciliğini göstereceğiz. Plastik ve naylonları kullanmayacağız. Gerçek çevreci bir parti olduğumuzu halkıma göstereceğiz. Kenevir üretimini de yaygınlaştıracağız.

Demokrasilerde sandık namustur. Sokaklarda demokrasi havariliğine soyunanlar sandık başında faşist kesiliyor. Sandık kurulu üyelerimiz oy verme vaktinden en az bir saat önce görev yerlerinde hazır olacaklar. Sandıklar kapandıktan sonra oy torbalarının seçim kurullarına götürülmesine arkadaşlarımız nezaret edecek.

"Ben Beyoğlu'ndan böyle seçim kaybettim"

  • Ben Beyoğlu'nda yerel seçimlerde belediye başkanlığını böyle kaybettim. Sandık zabıtları çok önemli. İlçeye gider. Orada da bütün bu zabıtların birleştirildiği çok daha büyük bir tutanak var. İşte orada bir rakam değiştiği an toplamda yüzlerce rakam değişiyor. Bana o şekilde seçim kaybettirdiler.
  • İtiraz ettik bizi içeri aldılar. Bir hafta da orada yattık. Onun için eşeği sağlam kazığa bağlayalım. Sandıktan çıkan irade ne olursa olsun bizim için değerlendir.

İstanbul'u iyi anlatmalıyız


Eski İstanbul'u iyi anlatmamız lazım. Geçenlerde Beylükdüzü'ne gittim. Oranın arka mahallelerindeki çöp yığınlarının hesabını tahmin ediyorum İstanbullular soracaktır.

Biz kendi işimize bakacağız. Bir olacağız, iyi olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Kalın sağlıcakla."

#Recep Tayyip Erdoğan
#Yerel Seçimler
5 yıl önce