|

Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun vatanseverlik diye bir derdi yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyareti sırasında Alman milletvekili Sevim Dağdelen ile aynı karede yer almasına tepki göstererek "Kılıçdaroğlu'nun vatanseverlik diye bir derdi yok. Bu vatanın, Türkiye'nin düşmanı ile kim yan yana kol kola ise ona ben olumlu bir nazarla bakamam." dedi.

Yeni Şafak
03:36 - 3/12/2018 lundi
Güncelleme: 03:46 - 3/12/2018 lundi
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te iki gün süren G-20 Liderler Zirvesi sonrası gazetecilere gündemi değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman milletvekili Sevim Dağdelen ile aynı karede yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "
Bu tabii ki Kılıçdaroğlu'nun nerede olduğunu gösteriyor. Çok açık konuşuyorum. Kılıçdaroğlu'nun vatanseverlik diye bir derdi yok. Bu vatanın, Türkiye'nin düşmanı ile kim yan yana kol kola ise ona ben olumlu bir nazarla bakamam. O partinin toplantılarında, o ismini zikrettiğiniz kadının aynı şekilde YPG'nin, terör örgütünün paçavraları ile konuşma yaparken resimleri var. Sen onlarla nasıl yan yana olabilirsin?
" dedi.
#Recep Tayyip Erdoğan
#Kemal Kılıçdaroğlu
il y a 5 ans