|

Ersan Şen'den 'her şeyolog' eleştirilerine cevap: Bilmediğim meseleler hakkında ahkam kesmem

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında kendisi hakkında yapılan ‘her konu hakkında konuşuyor’ eleştirilerine cevap verdi. Bilmediği meseleler hakkında ahkam kesmediğini söyleyen Şen, "Benim reytingim olduğu için yayınlara çağrılıyorum. Hem vatandaş hem hukukçu kimliğim ile konuşuyorum. Her programa çalışarak gelirim. Sorunlarla ilgili samimi şekilde çözüm bulmaya çalışan biriyim" dedi.

00:01 - 17/02/2022 Perşembe
Güncelleme: 16:35 - 17/02/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Ersan Şen
Ersan Şen

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında, Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı. Kendisi için yapılan "her şeyolog" yakıştırmasına ve her konuda yorumda bulunmasına ilişkin eleştirilerin sorulması üzerine Şen, şunları söyledi:

"HER PROGRAMA ÇALIŞARAK ÇIKARIM"

"Her programa çalışarak gelirim. Bilgi sınırları içinde konuşuyorum. Uzun yıllardır medyada, konferansta toplumun güncel sorunlarına duyarlıyım. S-400’le ilgili tartışmaya girdiysem, ülke menfaatine bakmışımdır. Kendimi geliştiriyorum. Milli menfaatlerini gözeterek konuşurum.


"SİYASİ BEKLENTİM YOK"

Sorunlarla ilgili samimi şekilde çözüm bulmaya çalışan biriyim. Bir siyasi kariyer beklentisi duymuyorum. Bu millet için varımı yoğumu vermeye hazırım. Benim reytingim olduğu için yayınlara çağrılıyorum. Hem vatandaş hem hukukçu kimliğim ile konuşuyorum. Zorla çıkmıyorum, üstüne para vermiyorum. Yayın için rica etmiyorum."


#Sert Sorular
#Ersan Şen
2 yıl önce