|

Eski mesai arkadaşına son görev

Milli Görüş’ün önemli isimlerinden 68 yaşındaki Bekir Sıtkı Albayrak, önceki gün hayatını kaybetti. Albayrak için dün ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski mesai arkadaşının tabutuna omuz verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:05 - 3/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Albayrak’ın Karacaahmet Mezarlığı’ndaki defnine de katıldı. Erdoğan, burada Kur’an-ı Kerim okudu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Albayrak’ın Karacaahmet Mezarlığı’ndaki defnine de katıldı. Erdoğan, burada Kur’an-ı Kerim okudu.

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden biri olan 68 yaşındaki Bekir Sıtkı Albayrak önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Refah Partisi İstanbul İl Başkanı olduğu dönemde yardımcılığını yapan Bekir Sıtkı Albayrak’ın cenazesine katıldı. Erdoğan, eski mesai arkadaşının tabutuna omuz verdi.

ERDOĞAN CENAZEDE KUR’AN OKUDU

Albayrak için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Albayrak’ın ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan’ın dünürü Özdemir Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bekir Sıtkı Albayrak'ın aile yakınları Albayrak Holding Başkan Vekili Nuri Albayrak, Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Albayrak ve Muzaffer Albayrak ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Albayrak’ın yakınlarına taziyelerini iletti. Albayrak için ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Albayrak’ın naaşı daha sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilmek üzere cenaze aracına taşındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Albayrak’ın Karacaahmet Mezarlığı’ndaki defnine de katıldı. Erdoğan, burada Kur’an-ı Kerim okudu.

#Milli Görüş
#Bekir Sıtkı Albayrak
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
6 yıl önce