|

'Fahreddin Paşa’ya dil uzatmak en hafif tabirle cehalettir'

Adalet Bakanı Gül, "Fahreddin Paşa'yı vesile kılarak saldıran, nifak çıkarmaya çalışan BAE Dışişleri Bakanı'nı ve desteklediği nefret dilini şiddetle kınıyorum" dedi.

Yeni Şafak
18:08 - 20/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 18:21 - 20/12/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, BAE Dışişleri Bakanı'nın Fahreddin Paşa'yla ilgili sözlerine yönelik, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Hadim-ul Harameyn Eş-Şerifeyn, iftihar vesilesi ecdadımıza direnişi dillere destan Fahreddin Paşa'yı vesile kılarak saldıran, nifak çıkarmaya çalışan BAE Dışişleri Bakanı'nı ve desteklediği nefret dilini şiddetle kınıyorum" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed, Medine kahramanı Fahreddin Paşa’ya “hırsız” iftirasını atması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.








Bakan Gül açıklamasında, Medine’yi müdafaa için yıllarca direnmiş Fahreddin Paşa’ya dil uzatmanın cehalet olduğunu dile getirerek, "Medine’yi müdafaa için yıllarca direnmiş Fahreddin Paşa’ya dil uzatmak en hafif tabirle cehalettir. Bizim ve ecdadımızın, Arap kardeşlerimizle tarihimizi bilmiyorlarsa Yemen, Filistin, Irak, Mısır, Çanakkale ve dahi El Bab’taki şehitliklere baksınlar" dedi.

#Abdülhamit Gül
6 yıl önce