|

Fatih Portakal bir daha oy yok dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen hafta partilere yaptığı ziyaretlerle koalisyon görüşmeleri start aldı. Koalisyon görüşmelerinde sonuç alınamaması durumunda tek çıkış yeniden seçim. Ünlü televizyoncu Fatih Portakal ise yeniden seçimde sandığa gitmeyeceğini açıkladı.

Yeni Şafak
11:39 - 20/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:03 - 20/07/2015 Pazartesi
Diğer

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen hafta partilere yaptığı ziyaretlerle koalisyon görüşmeleri start aldı. Koalisyon görüşmelerinde sonuç alınamaması durumunda tek çıkış yeniden seçim. Davutoğlu'nun partisinin il başkanlarına, "Biz burada koalisyongörüşmelerini yürütüyoruz, son dakikaya kadar da yürütmeye devam edeceğiz. Ama, siz her an bir seçime gidebilirmiş gibi teyakkuzda olacaksınız. Hem bayramda, hem bayram sonrasında, çalışmalarınıza asla ara vermeyeceksiniz. Sürekli hemşehrilerinizle birlikte olacaksınız" talimatı verdiği kaydedildi.



Yeniden seçim durumunda yüzde 60'lık blokun istediği sonucu alamayacğı şimdiden netleşmeye başladı. Ünlü televizyoncu Fatih Portakal yeniden seçim olursa sandığa gitmeyeceğini açıkladı.

Portakal sosyal medaydan yaptığı paylaşımda "Erken seçim olursa sandığa gitmeyeceğim bu kez. Hepsi kandırmaca, hepsi uyutm" ifadelerine yer verdi.







#Fatih Portakal
#seçim
#yeniden seçim
#oy yok
9 yıl önce