|

Fatih Terim'den Arda açıklaması: Kimseyle derdim yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'da problem yaşadığı Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasıyla ilgili soruya cevap verdi.

Yeni Şafak ve
11:41 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 17:35 - 14/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Terim'in Galatasaray'ın başına geçmesiyle Arda Turan'ın sarı-kırmızılılara transferinin rafa kalktığı ifade edilmişti.
Terim'in Galatasaray'ın başına geçmesiyle Arda Turan'ın sarı-kırmızılılara transferinin rafa kalktığı ifade edilmişti.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve teknik heyet kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıda teknik direktör Fatih Terim'e Arda Turan'ın Başakşehir'e transferiyle ilgili bir soru yöneltildi.

Terim, "Vallahi kimseyle bir derdim yok. Geçmiş, yaşanmış mevzulara zaman yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin" diye konuştu.

  • Terim'in gelişiyle Arda transferi rafa kalktı
  • Hatırlanacağı üzere Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemerinde başlayan süreçte, o dönemin Fatih Terim ile çeşitli problemler yaşamıştı. İkili arasındaki çekişmeler, Arda'nın kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanmış, daha sonra Terim görevden alınınca 31 yaşındaki futbolcu, Milli Takım'a geri dönmüştü. Milli futbolcunun Galatasaray'a transferi bu sezon da gündeme gelmiş ancak Fatih Terim'in sarı-kırmızılı takımın başına geçmesiyle birlikte bu transferin rafa kalktığı ifade edilmişti.



#Fatih Terim
#Arda Turan
6 yıl önce