|

Fener 3 atar desen…

Fener taraftarı Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Kamerun'da Galatasaray'ın eski futbolcusu Song'la derbi sohbeti yaptı. Bozdağ, 'Kim alır derbiyi' diye sordu. Song, her iki takımda da arkadaşları olduğunu belirterek 'Durum zor' karşılığını verdi. Bozdağ espriyi patlattı: Siyaseti de iyi yapıyor. Kimseyi kırmıyor. Fener, 3 atar desen kıyamet mi kopar.

Aa
00:00 - 10/11/2013 Pazar
Güncelleme: 21:09 - 9/11/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Fener 3 atar  desen…
Fener 3 atar desen…

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin Yaounde Büyükelçiliği'nde verilen kokteylde sivil toplum kuruluşu temsilcilere ve Kamerun'daki Türklerle bir araya geldi. Kokteyle Galatasaray'ın Kamerunlu eski futbolcusu Rigobert Song da katıldı.

Bozdağ ile Song'un futbol sohbeti keyifli anlara sahne oldu. Yaounde Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan'ın tercümanlık yaptığı sohbette, bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi de konuşuldu. Bozdağ, Song'a 'Kim alır peki derbiyi, bak Türkiye'den izliyorlar, derbi yorumu alalım' dedi.

SİYASETİ DE İYİ YAPIYOR

Song'un maçla ilgili tahmin yapmaması üzerine Bekir Bozdağ ise Song'un konuşmalarından Fenerbahçe'nin kazanacağının anlaşıldığını dile getirdi. Bozdağ, 'Siyaseti de iyi yapıyor, bunu anlıyoruz. Kimseyi kırmadan işin içinden çıkıyor. Fenerbahçe Galatasaray'a 3 atar desen kıyamet mi kopar' ifadelerini kullandı. Bozdağ, Song'a 6 Kasım 2002 tarihinde 6-0 biten karşılaşmanın hatırlatması üzerine Kamerunlu eski futbolcu, Galatasaray'ın da kupada Fenerbahçe'yi 5-1 yendiğini hatırlattı.

Keyifli sohbetin sonunda Bozdağ, güzel bir maç temennisinde bulunarak hak eden tarafın kazanmasını istedi. q


10 yıl önce