|

Fenerbahçe altyapıya İsveç'ten transfer yaptı

Son dönemlerde altyapıya önem veren hamleler yapan Fenerbahçe, sürpriz bir transfer yaptı. Sarı lacivertli kulüp Jönköping U19 takımında oynayan 1999 doğumlu İsveç vatandaşı Andreas Kilit ile anlaşmaya vardı ve oyuncuyu U19 takımına kazandırdı.

Yeni Şafak
15:09 - 8/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:47 - 8/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe, İsveç'in 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Andreas Kilit'i transfer etti.
Fenerbahçe, İsveç'in 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Andreas Kilit'i transfer etti.

Transfer dönemi kapandı ancak Fenerbahçe altyapıya yeni bir oyuncu kazandırdı. Sarı lacivertlilerin transferini tamamladığı isim ise oldukça sürpriz.

Fenerbahçe yönetimi, İskandinavya pazarından kendisine önerilen genç oyuncular arasından Jönköping U19 takımında oynayan 1999 doğumlu İsveç vatandaşı Andreas Kilit'i transfer etme kararı aldı. Stoperde ve orta sahada oynayabilen futbolcu, sarı lacivertlilerin idman formasıyla poz verirken konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Jönköping'in A Takımı'nda henüz hiç forma giymeyen Andreas Kilit'in İsveç'in gelecek vadeden isimleri arasında gösterildiği aktarıldı.

  • İsveç basınına transferini doğrulayan Kilit, sarı lacivertlilerin kendisiyle ilgili olumlu izlenimler aldığını ve sözleşmesinin 1.5 yıllık olduğunu ifade etti.



#Fenerbahçe
#Andreas Kilit
6 yıl önce