|

Fikret Orman: Sahaya çıkarsak koltuğumda oturamam

Beşiktaş'ın derbiye çıkmama kararı almasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ı aradığı ve ülke futbolunda kriz ortamı oluşmaması için maça çıkmanın doğru olacağını söylediği belirtildi. Orman'ın da Bakan Bak'a, "Kararımızdan dönersek koltuğumda oturamam" dediği aktarıldı.

Yeni Şafak
11:52 - 30/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:16 - 30/04/2018 Pazartesi
Diğer
Divan üyeleri maça çıkılmama yönündeki kararlarını Fikret Orman'a iletmişti.
Divan üyeleri maça çıkılmama yönündeki kararlarını Fikret Orman'a iletmişti.

Tatil edilen olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kaldığı yerden oynanmasına ilişkin TFF’nin verdiği kararın arından siyah-beyazlılar maça çıkılmayacağını açıklamıştı.

Bu gelişme üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın konuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman’ı aradığı belirtildi.

"Geri adım atarsak bu koltukta oturamam"

Fanatik'te yer alan habere göre Orman'la görüşen Bakan Bak, "Ülke futbolunda kriz ortamının oluşmaması adına maça çıkmanız daha doğru olacaktır” telkininde bulunduğu belirtilirken Orman ise kararın sadece kendisine ait olmadığını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Divan Kurulu’nda tüm kurulların talebiyle maça çıkmama kararı verdik. Yönetim olarak geri adım atıp maçı oynarsak, bu koltukta oturamam” cevabını verdi.

"Son kararı size bırakıyorum"

Bunun üzerine Spor Bakanı da, “Son kararı size bırakıyorum. En doğru olanı yapacağınıza inanıyorum” mesajını gönderdi.

#Fikret Orman
#Osman Aşkın Bak
6 yıl önce