|

Fikri Sağlar: Parti kendi kimliğine dönmelidir

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, “Yönetim mi, lider değişikliği mi?" şeklindeki soruya “Bu genel başkanı aşan bir konu, Genel başkanlık, kurtarıcı meselesi değil. Önemli olan yönetimdir. Parti kendi kimliğine dönmelidir" ifadeleriyle cevap verdi.

Yeni Şafak
15:17 - 14/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:19 - 14/11/2015 Cumartesi
IHA

26. dönem için kaydını yaptırmak üzere eşi Serap Sağlar ve oyuncu kızı Gerçek Alnıaçık ile birlikte Meclise gelen Fikri Sağlar'ın rozetini kızı taktı. Kayıt işlemlerinin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına cevap veren Sağlar, CHP'nin kendi içindeki bütün tartışmaları 2019 yılında gerçekleştirilecek üç seçime kilitlenmiş olarak yaptığını kaydetti.



Mersin'de başarılı bir seçim geçirdiklerini ve bu başarılarını Türkiye genelinde devam ettirmek istediklerini kaydeden Sağlar, “Hedefimiz CHP'nin üç seçimi alacak parti olması. CHP'nin bu üç seçimi alacak potansiyeli vardır. Kendi içimizde bütün tartışmaları 2019'a kilitlenmiş olarak yapıyoruz" ifadelerini kullandı.



“PARTİ KENDİ KİMLİĞİNE DÖNMELİDİR"


“Yönetim mi, lider değişikliği mi?" şeklindeki soruya cevap veren Sağlar, “Bu genel başkanı aşan bir konu, Genel başkanlık, kurtarıcı meselesi değil. Önemli olan yönetimdir. Sol bir partiden genel başkanlar değil yönetimlerdir, anlayışlardır, partinin kendi kimliğidir. Parti kendi kimliğine dönmelidir, kendi kimliğine uygun politikaları güvenilir kadrolarla götürmelidir" açıklamasında bulundu.

#CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar
#Serap Sağlar
#Gerçek Alnıaçık
#CHP
8 yıl önce