|

Yardım bekleyen eli tutmalıyız

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Arakan, Etiyopya ve Suriye’deki ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen “Mazlum Coğrafyalara Umut Olmak” temalı programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Yardım bekleyen eli bizim müsait olduğumuzda değil, muhatabımızın ihtiyaç duyduğu anda tutmak önemlidir. Dinimiz hayırda yarışmayı ve gecikmemeyi öğütlemekte. Bu tavsiye bize hayrın nerede olduğunu bilme sorumluluğu yükler” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:33 - 22/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Programa katılan MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Emine Erdoğan'a hediye takdim etti.
Programa katılan MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Emine Erdoğan'a hediye takdim etti.

Sivil toplum kuruluşlarının bu nedenle var olduğunu belirten Erdoğan, "Kızılayımız başta olmak üzere, MÜSİAD gibi hayra koşan, hayırda yarışan kuruluşlarımız, mazlumlara uzanan kolumuzdur" diye konuştu.

ACIYI GÖZARDI EDEMEYİZ

“Müminler birbirinin velisidir. Bir vücudun uzvu, bir binanın tuğlaları gibidir” diyen Emine Erdoğan, “Etiyopya’daki kıtlığı görüp duyarken Arakan’dan bigane kalamayız. Suriye’deki acıyı hissederken Somali’yi gözardı edemeyiz” dedi.

  • Dualarımız Mehmetçik'le
  • Emine Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik’e başarılar diledi. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Ülkemizi terör tehdidinden korumak ve bölgemizi huzura kavuşturmak amacıyla Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyorum. Türkiye’nin duaları Mehmetçik'le" dedi.
#Emine Erdoğan
#MÜSİAD
#Yardım
6 yıl önce