|

Güvencemiz milletimiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye'nin 15 Temmuz sabahına kıyasla daha güçlü olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 00:53 - 29/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Erdoğan, mesajında, “Milletimiz, yeni işgal girişimlerine karşı da İstiklal Harbi'ndeki kararlılıkla mücadele edeceğini, o gece tüm dünyaya göstermiştir. FETÖ mensubu hainlerin silahlarına göğsünü siper ederek, özgürlüğüne, demokrasisine, Hükümetine ve devletine sahip çıkan milletimizin azmi, Cumhuriyet'imizin 100. yıl dönümüne hasrettiğimiz 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki en büyük güvencemizdir. Bu büyük devletin ve bu kahraman milletin Cumhurbaşkanı olmaktan şeref duyuyorum” ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:


“Şundan tüm vatandaşlarımız, tüm dostlarımız emin olsunlar, bugün Türkiye, 15 Temmuz sabahına kıyasla, daha güçlü, daha dirayetli, daha kararlı bir ülkedir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır. Terör örgütleri de, onları kullananlar da, hedeflerimize ulaşmamızı engelleyemeyecektir.”


#Recep Tayip Erdoğan
#FETÖ
#Millet
7 yıl önce