|

"Her Müslümanın bir çırpıda verebileceği bir ceva​p"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız geçtiğimiz günlerde söylediği "Şehit olmak istiyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine "şehit olmak istiyor musunuz" sorusuna her Müslümanın bir çırpıda verebileceği bir cevabı verdiğini söyledi.

Yeni Şafak
12:32 - 27/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:30 - 27/08/2015 Perşembe
Diğer

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, NTV canlı yayınına konuk oldu. Yıldız, geçici hükümeti kurma görevini alan Başbakan Davutoğlu'nun milletvekillerine sunduğu bakanlık teklifini değerlendirdi.



Anayasal zorunluluk olarak CHP ve MHP'den isimlere bakanlık teklifinin götürülmesi gerektiğini ifade eden Yıldız, MHP'den aynı teklife 2 farklı reaksiyon gösterildiğini söyledi. Yıldız, "Sayın Tanrıkulu partideki görevinden istifa etti ve kabul etmeyeceğini söyledi. Sayın Türkeş'te bunu kabul edeceğini söyledi. Biz milletvekillerinin buna sitem etmesini doğru bulmuyoruz. Bu bir zorunluluktur bir tercih değildir" diye konuştu.



"Her Müslümanın bir çırpıda verebileceği bir ceva
p"


Bakan Yıldız, geçtiğimiz günlerde söylediği "Şehit olmak istiyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine sözünden geri adım atmadığını, "şehit olmak istiyor musunuz" sorusuna her Müslümanın bir çırpıda verebileceği bir cevabı verdiğini söyledi.



"Şehit olmak istiyorum" sözlerinin medyaya yansımasını değerlendiren Taner Yıldız "Hadi işleri bırakalım gidip şehit olalım gibi yansıtıldı" diye konuştu.



Yıldız, geçtiğimiz günlerde katıldıı bir toplantıda “Benim amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır" demişti.





#Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız
#şehit
#Bakan Yıldız
9 yıl önce