|

Hüseyin Demir dualarla uğurlandı

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Mustafa Demir'in kardeşi Hüseyin Demir, İstanbul'da dualarla toprağa verildi.

İstanbul
00:00 - 27/10/2011 Perşembe
Güncelleme: 01:27 - 27/10/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Hüseyin Demir dualarla uğurlandı
Hüseyin Demir dualarla uğurlandı

Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa Demir'in vefat eden kardeşi Hüseyin Demir (45) dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Gördüğü kanser tedavisine önceki gün yenik düşen merhum Hüseyin Demir'in cenaze namazı, Eyüp Cami'nde kılındı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazında akrabaları ve sevenleri hazır bulundu.

BAKAN BAYRAKTAR'DAN TAZİYE TELEFONU

Cenazeye başta Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa Demir katılırken merhum Hüseyin Demir'in ağabeyleri Halil Demir, Yüksel Demir, Hasan Demir yeğeni Abdullah Demir cenazede yeraldı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Albayrak aileyi yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bizzat telefon açarak aileye taziyelerini iletti. Eski bakanlardan Osman Pepe de cenaze namazına katılanlar arasında yeraldı. Trabzon'daki akrabaları da cenazeye yeraldı. MÜSİAD, ASKON yetkileri, İstanbul ve Samsun AK Parti teşkilat görevlileri cenazeye katılan diğer isimler oldu. Cenaze, kılınanan namazının ardından Eyüp Sultan mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedildi. Merhum Hüseyin Demir için akşam ve yatsı namazları sonrasında Kur'an hatmi gerçekleştirildi. Hatim sonrası dualar edildi. Dualarda şehit olan askerler ve son olarak Van'da yaşanan depremde ölenler de unutulmadı. 45 yaşında hayatını kaybeden kardeş Hüseyin Demir 3 yıldır kanser tedavisi görüyordu.



13 yıl önce