|

İdman TV canlı izle! Beşiktaş maçını İdman TV’den izle!

İdman TV canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi B Grubu maçlarında Benfica ile kendi sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş, 3 puan için sahaya çıkacak. İdman TV’den canlı yayınlanacak maçın tüm detaylarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:43 - 23/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:23 - 23/11/2016 Çarşamba
Diğer

İdman TV canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi maçlarını zaman zaman şifresiz olarak izlemek isteyenler İdman TV kanalına bakabilirler. İdman Tv'nin bugün paylaştığı yayın akışında, Beşiktaş'ın maçını canlı yayın akışına eklediği görüldü. İşte İdman TV canlı izleme bilgileri.




Alternatif Link ( http://canlitv.mobi/idman-tv )


Maça ait istatistikler
  • Beşiktaş, evinde oynadığı resmi maçlarda Portekiz takımlarına karşı kazanamadı (1B 3M).
  • Benfica, Türk takımlarına karşı deplasmanda oynadığı beş resmi maçta galip gelemedi (2B 3M).
  • Benfica, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son sekiz maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi (bu sezo oynadığı Dinamo Kiev maçı, 2-0).
  • Benfica, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 44 maçında sadece bir kez ikiden fazla gol atabildi (Kasım 2013'te Anderlecht'e karşı).
  • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 12 maçın sadece üçünü kazanabildi (2B 7M) ve bu maçların sadece birinde gol yemedi.
  • Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki iç saha maçı da 1-1 sonuçlandı. Beşiktaş'ın, turnuvada iç sahada arka arkaya üç maçlık yenilgisiz serisi bulunmuyor.
  • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde dört maçtır yenilmiyor (1G 3B): takımın turnuvada elde ettiği en uzun yenilmezlik serisi.
  • Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 20 maçın 19'unda rakiplerine gol atmayı başardı (toplam 27 gol).
  • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece Barcelona (%36) ve Arsenal'in (%27.3) gole çevirme oranları Beşiktaş'tan daha yüksek (%21.4).
  • Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde frikikten en fazla gol atan takım (2).
  • Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde rakip ceza sahasında topla en az buluşan beşinci takım (49). Ancak Kara Kartallar, rakip ceza sahasında her 12 topla buluşmada bir gol atıyor ve bu alanda turnuvanın en iyi beşinci takımı.
  • Beşiktaş, bu sezon Sevilla'nın ardından (%56) Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek yüzdeyle ikili mücadele kazanan takım (%55).
  • Benfica, Şampiyonlar Ligi'ndeki son iki maçını kazandı (ikisi de Dinamo Kiev'e karşıydı). Ancak, Portekiz ekibi 2005/06'dan bu yana turnuvada arka arkaya üç galibiyet alamadı.
  • Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin %67'si duran toplardan geldi (altı golün dördü); turnuvadaki en yüksek oran.
  • Ricardo Quaresma, son üç Şampiyonlar Ligi maçında iki gol atıp, iki de asist yaptı.



Ses rekoru sahibi Beşiktaş taraftarı bu kez sessiz kalacak

Beşiktaş taraftarı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Vodafone Arena'da bu akşam oynanacak Benfica maçında sessizlik rekoru kıracak.


Siyah-beyazlı taraftarlar bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile 20.45'te oynanacak karşılaşmada sessizlik rekoru kıracak. Siyah-taraftarlar 11 Mayıs 2013'te İnönü Stadı'na veda edilen Gençlerbirliği maçında 142 desibel ile ses rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti. Bu kez siyah-beyazlı taraftarlar maçın başlaması ile birlikte 1 dakika boyunca işaret dili kullanarak tezahürat yapacaklar.


Irkçılığa ve işitme engellilerin problemlerine dikkat çekilecek


Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan siyah-beyazlı taraftarlar bu akşam ırkçılığa ve işitme engellilerin problemlerine dikkat çekecek. Taraftarlar, Beşiktaş - Benfica maçının başlaması ile birlikte bir dakika boyunca işaret dili ile "Irkçılığa hayır" ve "Kara Kartal" diye tezahürat yapacaklar.


Siyah-beyazlı taraftarlar, daha önce de 2011 yılında Van'da yaşanan depremin ardından Fenerbahçe derbisinde atkılarını atarak Van'da yaşayan depremzedelere destek olmuşlardı.



#İdman TV
#İdman TV canlı izle
#İdman TV maç
8 yıl önce