|

İkiz babası

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, babalık sevincini ikiz kızlarını kucağına alarak yaşadı. Şimşek, mutluluğunu Twitter'dan paylaştı: İki evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Ankara
00:00 - 28/01/2014 Tuesday
Güncelleme: 23:27 - 27/01/2014 Monday
Yeni Şafak
İkiz babası
İkiz babası

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ikiz çocuğu oldu. Babalık heyecanını ilk kez yaşayan bakan, mutluluğunu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

ÇİFTİN İLK BEBEKLERİ

İkiz babası olan ve baba olduğunu Twitter'dan paylaştığı fotoğrafla duyuran Şimşek, mutluluğunu, 'An itibarıyla iki evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah bahtlarını açık etsin, sağlık ve mutlulukla' sözleriyle paylaştı. Bakanın yeni doğan ikiz çocuklarının cinsiyeti ise kız. Şimşek, İngilizce tweet'te ise kızlarının doğumunu, 'hayatının en mutlu anı' olarak tarif etti. Eşi Esra Şimşek ile 2010 yılında evlenen Şimşek çifti ilk bebeklerini kucağına almanın heyecanını yaşıyor.

TOPLANTIYA KOŞTU

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, daha sonra hastahaneden ayrılıp Bakanlar Kurulu toplantısına katılmak için Başbakanlık Merkez Bina'ya gitti. Bakan Mehmet Şimşek, Başbakanlık'a girişinde basın mensuplarının kutlamalarına gülerek ve el sallayarak karşılık verdi.


10 years ago