|

İletişim Başkanı Altun: Sahak Maşalyan'a geçmişte yaşanan acıların gündelik politik amaçlara alet edilmemesi gerektiğini ifade ettiği için şükranlarımı sunuyorum

İletişim Başkanı Altun, Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan'ın açıklamalarını değerlendirdi. Altun, "Sayın Sahak Maşalyan'a geçmişte yaşanan acıların gündelik politik amaçlara alet edilmemesi gerektiğini ifade ettiği için şükranlarımı sunuyorum" dedi. Maşalyan, 1915 olaylarına ilişkin, "Halkımızın acısının ve ecdadımızın kutsal anısının bazı ülkelerce gündelik politik amaçlara alet edildiğini görmek bizi üzmektedir" ifadelerini kullanmıştı.

17:36 - 23/04/2021 Cuma
Güncelleme: 17:56 - 23/04/2021 Cuma
AA
Fahrettin Altun
Fahrettin Altun

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan'ın 1915 olaylarına ilişkin yaptığı açıklamayla ilgili bir mesaj paylaştı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

  • "Türkiye Ermenileri Patriği Sayın Sahak Maşalyan'a geçmişte yaşanan acıların gündelik politik amaçlara alet edilmemesi gerektiğini ifade ettiği için şükranlarımı sunuyorum. Bu topraklarda barış ve huzur içinde kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Biz birlikte Türkiye'yiz."
#Fahrettin Altun
#Sahak Maşalyan
3 yıl önce