|

İnternet harcatmadan altı ay Fi’yi izletecek

Vodafone Red, puhutv'de yayınlanacak ilk özgün içerikli internet dizisi Fi'nin ana sponsoru oldu. Fi'nin basın lansmanı İstanbul'da yapıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 06:30 - 25/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
İnternet harcatmadan altı ay Fi’yi izletecek
İnternet harcatmadan altı ay Fi’yi izletecek

Mobilden ayda 16 saat video izleyen Türk internet kullanıcıları, bu sayede 13 bin GB'lık data tüketimi gerçekleştiriyor. İnternetten video izlemedeki yükselen trendi dikkate alan Vodafone, Doğuş Grubu'nun global marka olması hedefiyle kurduğu dijital televizyon platformu 'puhutv' ile işbirliğine giderek Türkiye'nin ilk online ücretsiz dizisi “Fi”nin ana sponsoru oldu.



Buna göre Vodafone Red aboneleri, 31 Mart'ta online televizyon platformu puhutv'de yayına baylayacak “Fi”yi, tarifelerindeki interneti harcamadan izleyecek. Abone başına ayda 10 GB'lık “Fi Dizisi İzleme Paketi”, 6 ay süreyle Vodafone Red abonelerinin diziyi rahatlıkla izlemesini sağlayacak.



4.5G'nin Türkiye'de hayata geçmesiyle birlikte mobil veri kullanımının hızla arttığını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “4.5G ile bağlantı hızlarımız 10 kata kadar artarken, özellikle online içerik sağlayıcıların sunduğu içeriklerin önemi de yükseldi" şeklinde konuştu.



Dizi 6 ülkeye daha gidiyor


Ay Yapım CEO'su Kerem Çatay, Fi'nin altı ülkede yayınlanması için anlaştıklarını söyledi. Öte yandan internetten yayınlanacağı için söz konusu dizinin RTÜK kurallarına bağlı kalınarak çekilmediğini anlatan Çatay, “Ancak RTÜK kurallarını çiğnemek gibi bir gayret içinde de değiliz. Karakterler sadece doğal akışında seyredecek” dedi.



#İnternet
#Vodafone
#RTÜK
7 yıl önce