|

Kayseri'de 3 kişiyi öldüren katilden peş peşe itiraflar

Kayseri'de bir kişiyi öldürdükten sonra başka bir cinayetin faili de olduğu belirlenen zanlının 11 yıl önce başka bir cinayet daha işlediği belirlendi. Cumhuriyet savcısı gözetiminde olay yerinde tatbikat yaptırılan zanlı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Yeni Şafak
19:34 - 17/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 19:36 - 17/01/2019 Perşembe
AA
Cumhuriyet savcısı gözetiminde olay yerinde tatbikat yaptırılan zanlı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.
Cumhuriyet savcısı gözetiminde olay yerinde tatbikat yaptırılan zanlı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.
Kayseri'de bir kişiyi sokakta bıçakla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan ve aynı sokakta
5 yıl önce işlenen cinayetin de faili olduğu
belirlenen zanlının üçüncü cinayeti de ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ufuk Akhan'ın bıçakla öldürülmesi ve 2014 yılında aynı sokakta Hüseyin Ekemen'in de bıçakla öldürülmesi olayının faili olduğu ortaya çıkan O.G'nin, benzer faili meçhul cinayetlerle ilişkini araştırdı.


O.G, tutuklu bulunduğu cezaevinden adliyeye getirilerek, Şahin Metiner'in de 2007'de merkez Talas ilçesinde aynı yöntemlerle bıçakla öldürülmesiyle ilgili sorgulandı. Zanlı, kız kardeşi hakkında laf çıkardığı için Metiner'i bıçakla öldürdüğünü itiraf etti.

  • Cumhuriyet savcısı gözetiminde olay yerinde tatbikat yaptırılan zanlı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu olayın aydınlatılmasıyla kentte polis sorumluluk bölgesinde faili meçhul cinayet kalmadığını bildirdi.
#Zanlı
#Kayseri
#Cinayet
5 yıl önce
default-profile-img